Algemene vragen

Kan ik mijn tafel geheel zelf samenstellen? houten tafel op maat, eikenhouten tafels op maat, boomstamtafels op maat, suar tafels op maat, epoxy tafels op maat 

Ja, dat kan zeker! Elke tafel in ons assortiment kan geheel op maat gemaakt worden.
De houtsoort, de afmeting, de kleur, behandeling van het tafelblad, het onderstel; het kan allemaal zelf uitgekozen worden!

Worden er ook nog meubelen gemaakt door Epoxy and Wood anders dan een houten tafel op maat? 
Zeker! Epoxy and Wood maakt ook kapstokken, televisiemeubelen, kasten, etc… Epoxy and Wood maakt ook vele meubelen naar wens van de klant, dus bent u opzoek naar een meubelstuk die niet bij ons bekend is in het assortiment? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken hoe we deze wensen realiteit gaan maken.

 

Vragen over een eikenhouten tafel op maat

Beschadigd de eikenhouten tafel op maat snel?
De eikenhouten tafel op maat beschadigt niet snel. Het tafelblad is een product van zeer goede kwaliteit. Als u hierbij ook nog kiest om de eikenhouten tafel op maat te oliën of lakken, kunnen wij u garanderen dat de tafel voor langere tijd meegaat, en u hier meerdere jaren plezier van zal hebben.

Als ik drinken of een ander product knoei op mijn eikenhouten tafel op maat, wordt de tafel dan lelijk?
Zoals hierboven genoemd zijn de producten die wij als Epoxy and Wood gebruiken van zeer goede kwaliteit. Daarom durven wij u ook te garanderen dat een eikenhouten tafel op maat, behandeld met olie of lak, niet lelijk wordt als hier eten of drinken op geknoeid wordt. Eten en drinken trekt niet direct in de gelakte of geoliede tafel. Even afnemen met een vochtig doekje, en de eikenhouten tafel op maat ziet er weer uit zoals gewenst!

Ontstaan er kringen op mijn eikenhouten tafel op maat wanneer ik er een glas op heb gezet?
Nee, er zullen geen kringen op de gelakte of geoliede tafel ontstaan. Echter raden wij wel aan om onderzetters te gebruiken om de olie of lak van de eikenhouten tafel op maat te beschermen, maar door de kwaliteit van onze producten zullen er geen kringen op de tafel ontstaan.

Wat is de levertijd van een eikenhouten tafel op maat?
Omdat wij onze klanten graag tevreden willen zien, is de levertijd van een eikenhouten tafel op maat tussen de 2 en 5 weken! Wanneer de klant de eikenhouten tafel op maat graag eerder zou willen ontvangen, gaan wij ons uiterste best doen om dit voor elkaar te krijgen!

 

Vragen over een boomstamtafel op maat (Suar tafel)

Beschadigd de boomstamtafel op maat snel?
De boomstamtafel op maat beschadigt niet snel. Het tafelblad is een product van zeer goede kwaliteit. Als u hierbij ook nog kiest om de boomstamtafel tafel op maat te oliën of lakken, kunnen wij u garanderen dat de tafel voor langere tijd meegaat, en u hier meerdere jaren plezier van zal hebben.

Als ik drinken of een ander product knoei op mijn boomstamtafel op maat, wordt de tafel dan lelijk?
Zoals hierboven genoemd zijn de producten die wij als Epoxy and Wood gebruiken van zeer goede kwaliteit. Daarom durven wij u ook te garanderen dat een boomstamtafel op maat, behandeld met olie of lak, niet lelijk wordt als hier eten of drinken op geknoeid wordt. Eten en drinken trekt niet direct in de gelakte of geoliede tafel. Even afnemen met een vochtig doekje, en de boomstamtafel op maat ziet er weer uit zoals gewenst!

Ontstaan er kringen op mijn boomstamtafel op maat wanneer ik er een glas op heb gezet?
Nee, er zullen geen kringen op de gelakte of geoliede tafel ontstaan. Echter raden wij wel aan om onderzetters te gebruiken om de olie of lak van de boomstamtafel op maat te beschermen, maar door de kwaliteit van onze producten zullen er geen kringen op de tafel ontstaan.

Wat is de levertijd van een boomstamtafel op maat?
Omdat wij onze klanten graag tevreden willen zien, is de levertijd van een boomstamtafel op maat tussen de 2 en 5 weken! Wanneer de klant de boomstamtafel op maat graag eerder zou willen ontvangen, gaan wij ons uiterste best doen om dit voor elkaar te krijgen!

 

 

Vragen over epoxy tafels

Wat is epoxy?
Epoxy is een chemische stof die als isolatiemateriaal en lijm wordt gebruikt en zeer goed bestendig is tegen water, zuur en warmte. Vanwege de sterke structuur en stabiliteit wordt deze ook in verschillende industriële sectoren gebruikt. Met de extreme veranderingen die de meubelsector de laatste tijd doormaakt en de verschillende meubilair soorten die er gemaakt worden, werden er verschillende versies epoxy geproduceerd en werd het voor de meubelsector bruikbaar. Nadat de epoxy gegoten is, en deze eenmaal hard is geworden, is epoxy materiaal dat zeer moeilijk te beschadigen is.

Epoxy kent twee varianten, één met en één zonder solvent. Solvent, dat in de chemische industrie gebruik wordt, is schadelijk voor de gezondheid. In al onze producten wordt 1 e klas epoxy gebruikt uit Duitsland dat geen solvent bevat. Deze epoxy is ultra doorzichtig, vergeelt niet en is zodanig geproduceerd dat het bruikbaar is voor de meubelsector.

Kan ik net zoals een houten tafel op maat een epoxy tafel op maat bestellen?
Een epoxy tafel kan ook geheel naar wens gemaakt worden! Net zoals bij de houten tafel op maat, worden de volgende onderwerpen besproken:

– Soort hout
– Keuzemogelijkheden in vorm van het meubilair en sneden van de buitenrand
– De afmeting van het meubilair
– Voorkeuren in onderstel
– Keuzemogelijkheden van kleur en het effect

Vergeelt epoxy?
Zoals met veel bouwmaterialen zijn er in epoxy verschillende soorten in verschillende categorieën, die horen bij verschillende merken en producenten. Ons merk gebruikt een epoxy 1 e klas, dat bestand is tegen UV straling, niet vergeelt en transparant is als een kristal. Daarom treedt er absoluut geen vergeling op in de epoxy die in het meubilair gebruikt wordt.

 

Vragen over frames / tafelpoten

Kan ik ook losse frames / tafelpoten kopen?
Ja, in onze webshop kunt u ook losse frames / tafelpoten bestellen.

Gaan de frames / tafelpoten op ten duur roesten?
U hoeft zich geen zorgen te maken over de frame onder uw houten tafel op maat!
De frames / tafelpoten roesten niet. De frames / tafelpoten zijn van zeer goede kwaliteit.
Al onze stalen frames / tafelpoten worden standaard behandeld met een hoogwaardige poedercoating. Door middel van deze poedercoating gaan de frames / tafelpoten niet roesten.

Kan ik de frames / tafelpoten goed schoon houden?
U hoeft zich geen zorgen te maken over de frame onder uw houten tafel op maat!
Al onze stalen frames / tafelpoten worden standaard behandeld met een hoogwaardige poedercoating. Door middel van deze poedercoating is de frame / tafelpoot gemakkelijk schoon te houden.

 

Mochten er nog verdere vragen zijn over houten tafels op maat, eikenhouten tafels op maat, boomstamtafels op maat, epoxy tafels op maat of andere meubelen, neem dan gerust contact met ons op!