EPOXY AND WOOD

Meubelen voor iedereen

Ons Epoxy and Wood verhaal dat begon met het idee om hout en houtblokken te gebruiken in decoratieve ontwerpen, ging verder met het produceren van creatieve ontwerpen van de volgende generatie met producten uit de natuur. Sinds de oprichting verwerken we hout en metaal tot nieuwe, kwalitatief hoge, unieke en inspirerende ontwerpen. Ons merk blijft innovatieve ontwerpen maken door de handen van onze vakmensen.

Naast het meubilair dat wij op voorraad hebben kunt u ook uw voorkeur aangeven. Het volgende bieden wij op verzoek van de klant:

– Soort hout
– Keuzemogelijkheden in vorm van het meubilair en sneden van de buitenrand
– De afmeting van het meubilair
– Voorkeuren in onderstel
– Keuzemogelijkheden van kleur en het effect

Onze missie is het naleven van de volgende regels binnen het bedrijf: respect, waardering en eerlijkheid. Dit is dan ook hoe wij onze klanten behandelen.

Wij heten u van harte welkom in de showroom van Epoxy and Wood!

RANDONTWERPEN

In onze ontwerpen voor (epoxy) tafels en bijzettafels kunnen randontwerpen worden gemaakt voor verschillende voorkeuren en smaken van onze klant. Randontwerpen die vele alternatieven hebben  zoals een rechte rand, een ronde rand, een rand van 45 graden, kunnen volgens speciale wensen ook in verschillende alternatieven worden geproduceerd. Men kan er ook de voorkeur aan geven om de houtblokken in hun natuurlijke vorm als randontwerp te kiezen.

Extra informatie

Bij tafelmodellen die wij op speciale bestelling produceren kunnen veranderingen te zien zijn. Al naar gelang van het soort product, de dichtheid van het hout, het soort hout waaraan de voorkeur is gegeven.

TRANSPARANTE EPOXY

De moeilijkste en meest uitdagende modellen van epoxyontwerpen zijn de transparante epoxy meubels. In ontwerpen die worden geproduceerd door alleen transparante epoxy te gebruiken zonder enige kleur of effect, bestaan een paar belangrijke criteria die de kwaliteit van het product aangeven: Het duidelijk zichtbaar zijn van de ondergrond op plekken waar er op het product geen hout is maar alleen epoxy, het niet wazig zijn ervan en het niveau van transparantie en glans. Dankzij de polijsttechnieken en materialen die wij in onze producten toepassen kunnen wij bij transparante epoxyontwerpen de hoogst bereikbare transparantie verkrijgen. Met materialen van de hoogste kwaliteit, die ook gebruikt worden bij het polijsten van luxe automobielen, en met onze polijsters die gespecialiseerd zijn op dit gebied, kunnen wij de hoogste graad van transparantie en glans bereiken.