Een eikenhouten tafel zelf samenstellen

1). Kies de afmeting van de eikenhouten tafel

2). Kies de behandeling (kleur) van de eikenhouten tafel

Staat de gewenste kleur er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, en wij gaan opzoek naar de juiste kleur voor u!

3). Kies ervoor om de noesten wel/niet te stoppen

Wanneer wij de noesten in het blad stoppen, zullen wij de ”gaten” in het tafelblad dichtmaken. Hierdoor zullen er geen scherpe openingen in het tafelblad zitten.

4). Kies ervoor om de nerven wel/niet uit de borstelen

Wanneer wij nerven uitborstelen van het tafelblad, wordt het zachte hout door staalborstels verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de houtstructuur meer naar voren komt. De oppervlakte van het geborstelde eiken blad voelt hierdoor wat geribbeld aan doordat de staalborstels het zachtere hout uit het eiken hebben geborsteld.

5). Kies het onderstel voor de eikenhouten tafel

Een ander frame gewenst? Neem gerust contact met ons op, en wij gaan opzoek naar de juiste kleur voor u!

De voordelen van winkelen bij Epoxy and Wood

Wij creëren voor u de perfecte eikenhouten tafel zoals u dat wilt. Het maakt niet uit of het om een landelijk, industrieel, modern of authentiek design gaat. Wij maken de boomstamtafel eiken die matcht met uw stijl!

Van de houtsoort tot de afmeting, van de kleur tot de behandeling en van het tafelblad tot het onderstel; op uw verzoek kan het allemaal zelf worden uitgekozen!

Een team van pure ambachtslieden maakt uw meubelstuk met alle precisie op maat in onze werkplaats.

Bekijk onze Facebookpagina om een aantal voorbeelden te bekijken
Of bekijk onze gemaakte boomstamtafels op onze website.

Een eikenhouten tafel; combinatie van kwaliteit, functionaliteit en uniek design

Met een eikenhouten tafel van Epoxy and Wood haalt u een fraai tafelblad in huis! Of u nu met het heel gezin gezellig wilt eten en de dag bespreken, met een laptop nog even wat werk doet of een vergadering heeft. Het kan prima aan de eikenhouten tafel.

De kwaliteit van de eikenhouten tafel is uitstekend: zo zijn de tafelbladen waterproof, stevig en niet snel te beschadigen. De frames zijn voorzien van een poedercoating waardoor deze ook beschikken over een beschermlaag. Tevens zorgt de robuuste samenstelling van eikenhout voor een uniek design.

De eikenhouten tafel schoonmaken & onderhouden

Onze eikenhouten tafels zijn gemakkelijk schoon te houden.
Door de goede kwaliteit lak en olie die wij gebruiken, trekt er geen vocht in het hout, maar blijft dit bovenop het tafelblad liggen. Mocht er dus vocht op het tafelblad terecht komen, of bijvoorbeeld kringen van glazen, kan dit met een vochtige doek afgenomen worden.

Wanneer u de tafel van ons heeft ontvangen, hoeft deze niet nogmaals door uzelf te worden gelakt of geolied. De gelakte of geoliede tafels gaan jaren mee, zodat u er lang plezier van heeft.

De frames kunnen afgenomen worden met een vochtig doekje, en zullen door de gepoedercoate laag niet roesten.

Levertijd

De levertijd van een eikenhouten tafel op maat is 4 tot 6 weken. Wenst u de tafel sneller in huis te hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Showroom in Ede

U bent van harte welkom in onze showroom om de tafels te komen bekijken. Onze showroom bevindt zich in Ede.