Een boomstamtafel op maat is uniek

Epoxy and Wood maakt houten tafels op maat, boomstamtafels op maat en zo ook de Suar tafel. Een boomstamtafel / Suar tafel is dé eyecatcher in je keuken, woonkamer, kantoor of bedrijf.
Wij maken deze boomstamtafels / Suar tafels geheel naar wens, van het tafelblad tot het onderstel.
Je kiest het tafelblad zelf uit, dus zo heb je altijd een unieke tafel!

Wanneer u bij ons een boomstamtafel op maat besteld is één ding zeker, hij is uniek dus niemand anders heeft dezelfde. Het is namelijk onmogelijk om uit een boomstam dezelfde tafelbladen te zagen. Maar hier blijft het niet bij, de tafel kan helemaal worden gemaakt naar jouw smaak. Zo heb je invloed op:

  • Het tafelblad, u kiest namelijk helemaal zelf uw tafelblad uit.
  • De vorm van het meubilair
  • De afmeting
  • Het onderstel
  • Kleuren en effecten

Boomstam

Geschikt voor ieder interieur

Een boomstamtafel op maat past bij ieder interieur. Wanneer u bijvoorbeeld een strak design heeft mag dit best wat contrast krijgen. De boomstamtafel zorgt voor dit contrast en laat een stukje natuur terugkomen in het strakke design. Gaat u voor de industriële look dan zorgen metalen poten voor een prachtige industriële sfeer. Misschien bent u op zoek naar een landelijk sfeer? In dat geval is iedere boomstamtafel op maat een prachtige toegevoegde waarde door zijn natuurlijk look.

Suar tafel          Boomstamtafel          Boomstamtafel

Een unieke boomstamtafel op maat kopen

Wilt u genieten van de prachtige natuurlijke uitstraling van een boomstamtafel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u passend advies indien nodig en zorgen ervoor dat u de perfecte tafel voor uw inrichting krijgt.

Bekijk onze Facebookpagina om een aantal voorbeelden te bekijken
Of bekijk onze gemaakte boomstamtafels op onze website.

U bent van harte welkom in onze showroom om de tafels te komen bekijken. Onze showroom bevindt zich in Ede, hier kunt u ook uw eigen tafelblad uitzoeken!