EPOXY AND WOOD

Een meubelstuk op maat laten maken 

Epoxy and Wood maakt elk meubelstuk op maat. Van een epoxy meubel tot een aquariumkast, wij maken het allemaal! 
 
Vanaf het begin tot het eind hebben wij contact en laten wij de klant zien waar wij mee bezig zijn door middel van foto’s en filmpjes. Indien nodig, kan de klant zijn voorkeuren nog aanpassen.

Wilt u ook een meubelstuk op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u passend advies indien nodig en zorgen ervoor dat u het perfecte meubelstuk voor uw inrichting krijgt

Een (aquarium)kast op maat

Onze klant uit Leersum vroeg ons een aquariumkast te ontwerpen. Een kast die sterk genoeg moet zijn om maar liefst 1.500 kilo te dragen, en ook nog eens goed bij het interieur zou moeten passen. Daarbij was het ook een must dat de elektriciteitskabels door de juiste openingen zouden lopen, en het hout waterproof zou zijn. 
 
Na meerdere malen contact gehad te hebben met deze klant, zijn wij begonnen met het maken van deze kast. Alles werd met de hand gemaakt, van het frame tot het hout. 

Een epoxy meubel op maat

Het volgende bieden wij op verzoek van de klant:

  • Soort hout – Bijvoorbeeld: olijfhout, walnoothout, acaciahout etc. 
  • Keuze van de houtblokken 
  • Plaatsing van de gekozen blokken op het meubilair
  • Keuzemogelijkheden in vorm van het meubilair
  • Keuzemogelijkheden van kleur – Wij hebben bijna elke kleur epoxy 
  • Het effect 
     

Een televisiemeubel op maat

Een zwevend televisiemeubel, die goed past bij de andere meubelen die zij besteld hebben. Dat was de wens van deze klant. 
 
Na een aantal ontwerpen gemaakt te hebben, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat een eikenhouten boomstam televisiemeubel het beste bij hun wensen paste.