Het kiezen van een nieuwe houten tafel is geen gemakkelijke taak. Vaak voldoen tafels niet aan alle eisen. Met onze houten tafels op maat heeft u dit probleem niet. Deze tafels worden compleet gemaakt naar hoe u het voor ogen heeft. Wij hebben verschillende professionals met jarenlange ervaring die tafels realiseren waar u nog lang en veel van zult genieten. Zo hebben we de volgende klant bij gemaakt met een prachtige eettafel:

 

Houten tafel op maat“Na lang zoeken vonden wij bij Epoxy&Wood een passende eikenhouten ovale eettafel, die volledig tot zijn recht komt, bij onze inrichting.   Heerlijk om ‘s morgens je ontbijtje aan te nuttigen. Dank voor het vakkundig advies en de geleverde kwaliteit!”  -Frans en Carla Hendriks.

 

 

Een houten tafel die bij u past

Wat u zoekt is die perfecte houten tafel die bij u past, maar zonder houten tafels op maat staat die zoektocht garant voor frustratie. Er moet namelijk met veel rekening worden gehouden wanneer u zoek naar een nieuwe tafel. Het moet passen bij:

  • Uw persoonlijke smaak
  • De rest van het interieur
  • De sfeer die in de woonkamer heerst

Wij helpen u graag met deze zoektocht. Wij kunnen u voorzien van passend advies die u net die helderheid biedt en misschien ideeën aanwakkert die u alleen niet zou kunnen bedenken. 

           

De verschillende mogelijkheden van Epoxy and Wood

Bij Epoxy and Wood hebben we verschillende mogelijkheden die uw houten tafel op maat ook echt ‘op maat’ maakt. Zo kunt u kiezen uit:

  • Het type hout
  • De vorm van de houten tafel op maat
  • De sneden van de buitenrand
  • Welk onderstel uw voorkeur krijgt
  • De afmetingen van de houten tafel op maat
  • Veel verschillende kleuren en effecten

Een houten tafel voor verschillende gelegenheden

Wij maken houten tafels op die voor verschillende gelegenheden geschikt zijn. Gaat het om een eettafel of salon tafel? Wij houden er rekening mee in ons advies en wanneer we aan de slag gaan voor uw perfecte tafel. Zo is het handig om bij een houten eettafel rekening te houden met de lengte, aangezien er veel meer op komt te staan dan bij een salontafel.

Een houten tafel op maat bij Epoxy and Wood

Wilt u een houten tafel op maat die perfect aansluit op uw wensen en behoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat die perfecte tafel in uw woonruimte kom te staan. Weet u nog niet precies hoe hij eruit moet zien? Geen probleem dan voorzien wij u van advies.