Epoxy tafel maken

Een epoxytafel is de blikvanger binnen uw interieur. De tafel heeft kan een robuust design hebben, maar u kunt ook kiezen voor een modern of luxe design en is geschikt voor iedere ruimte.

Epoxy tafel maken? Epoxy and Wood realiseert uw droomtafel. Wij verwerken hout en metaal tot nieuwe, kwalitatief hoge en unieke ontwerpen. Laat u verrassen door de handen van onze gepassioneerde vakmensen en laat uw epoxy tafel maken door Epoxy and Wood.

BEKIJK HET AANBOD

De voordelen van epoxy

Een tafel van epoxy heeft niet alleen een geweldige uitstraling. Uitgehard epoxy is oersterk, beschermd de tafel tegen beschadigingen en vlekken.

Epoxy kan verwerkt worden met verschillende soorten kleurstof, zodat u een epoxy tafelblad in elke gewenste kleur kunt laten maken.

Epoxy tafel op maat

Een epoxy tafel op maat, volledig volgens uw wensen. Epoxy and Wood gaat graag aan de slag met uw uitdaging. Wij gaan aan de slag met het maken van het innovatieve ontwerp, van het kiezen van de houtsoort tot het materiaal waarmee wij uw tafel afwerken. Wilt u toch nog details veranderen aan uw droommeubel? Dat is tot een bepaalde hoogte binnen het proces mogelijk.

Epoxy tafel maken

Epoxy tafel laten maken? Epoxy and Wood hoort graag wat uw wensen zijn. Heeft u een andere vraag of wilt u uw tafel op een andere manier vormgeven?

Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Ede om inspiratie op te doen. Ontdek hoe ieder blad uniek is en hoe wij alles in elke gewenste maat kunnen leveren.

Wij geven u passend advies en zorgen ervoor dat u de perfecte tafel voor uw woon- of bedrijfsruimte krijgt.

PRIJSAANVRAAG