De eikenhouten tafel op maat

Een eikenhouten tafel op maat zorgt voor sfeer in het huis. Het straalt warmte en authenticiteit uit. Bij Epoxy and Wood maken we onze producten op maat, zodat ze aansluiten bij uw wensen en ideeën. Wilt u graag epoxy verwerkt hebben in uw tafel? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bekijk onze producten op de site en kom erachter wat mogelijk is. Heeft u speciale wensen, neem dan gerust contact met ons op om samen te kijken hoe we deze wensen realiteit gaan maken.

“Vanmorgen vroeg is onze nieuwe tafel bezorgd door Hasan en Fleur van Epoxy and Wood. Zo mooi, goede kwaliteit en handmade met mooi afgewerkte rand zeer goed hout en zeer gemakkelijk schoon te houden” – Tonnie van der Woude

 

De voordelen van winkelen bij Epoxy and Wood, stel zelf uw eikenhouten tafel op maat samen

Zoals u inmiddels weet maken we bij Epoxy and Wood eikenhouten tafels op maat. U heeft dus een brede keuze wat betreft de samenstelling van uw product. Smaken verschillen en dat snappen we bij Epoxy and Wood maar al te goed. Wij luisteren naar wat u wilt en zorgen ervoor dat het resultaat precies zo wordt als u voor ogen heeft. Het volgende bieden wij op verzoek van de klant:

  • Het soort hout
  • Keuzemogelijkheden in vorm van het meubilair en sneden van de buitenrand
  • De afmeting van de eikenhouten tafel op maat
  • Voorkeuren in onderstel
  • Keuzemogelijkheden van kleur en het effect

 

Een eikenhouten tafel op maat is onmisbaar 

Wanneer u een huis binnenkomt, valt het oog al snel op de “bank en televisie combinatie”. Onze eikenhouten tafel op maat gaat daar verandering in brengen. Onze tafels zijn een heus lust voor het oog en ook nog eens functioneel. Met het hele gezin gezellig eten en de dag bespreken of met de laptop nog even wat voor het werk doen? Het kan prima aan de eikenhouten tafel. Door de robuuste samenstelling van eikenhout kan hij ook nog eens goed tegen een stootje. 

Daarnaast passen eikenhouten tafels  in werkelijk iedere woonstijl. Het maakt niet uit of het een landelijk design is of een modern klassiek design. Tot slot gaan deze tafels gemakkelijk een leven lang mee en zult u er dus lang van genieten. Wie weet geniet een volgende generatie er ook nog van. 

 

Neem contact met ons op

Wilt u met een eikenhouten tafel op maat uw inrichting nog meer stijl en aanzien geven? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Bekijk onze Facebookpagina om een aantal voorbeelden te bekijken
Of bekijk onze gemaakte eiken tafels op onze website.