Een eiken tafel; combinatie van kwaliteit, functionaliteit en uniek design

Met een eiken tafel van Epoxy and Wood haalt u een fraai tafelblad in huis! Of u nu met het heel gezin gezellig wilt eten en de dag bespreken, met een laptop nog even wat werk doet of een vergadering heeft. Het kan prima aan de eiken tafel.

De kwaliteit van de eiken tafels is uitstekend: zo zijn de tafelbladen waterproof, stevig en niet snel te beschadigen. De frames zijn voorzien van een poedercoating waardoor deze ook beschikken over een beschermlaag. Tevens zorgt de robuuste samenstelling van eikenhout voor een uniek design.

BEKIJK HET AANBOD


Maatwerk, geschikt voor elk interieur

Wij creëren voor u de perfecte eiken tafels zoals u dat wilt. Het maakt niet uit of het om een landelijk, industrieel, modern of authentiek design gaat. Wij maken de eiken tafel die matcht met uw stijl!

Van de houtsoort tot de afmeting, van de kleur tot de behandeling en van het tafelblad tot het onderstel; op uw verzoek kan het allemaal zelf worden uitgekozen!

Een team van pure ambachtslieden maakt uw meubelstuk met alle precisie op maat in onze werkplaats. Van begin tot eind hebben wij met u contact en laten wij u de voortgang van uw op maat gemaakte tafel zien door middel van foto’s en video’s. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw voorkeuren nog aan te passen.

Een eiken tafel op maat kopen

Wilt u ook een eiken tafel op maat laten maken? Kom naar onze showroom en stel uw eigen tafel samen of neem gerust even contact met ons op. Wij geven u passend advies en zorgen ervoor dat u de perfecte tafel voor uw inrichting krijgt. Omdat wij u graag tevreden willen zien, is de levertijd van een eiken tafel op maat tussen de 2 en 5 weken.

PRIJSAANVRAAG