Bij een boomstamtafel, ook wel suar tafel genoemd, zie je de natuurlijke vorm van de boom terugkomen, wat zorgt voor een originele en unieke look. Om hem nog unieker te maken is het mogelijk om bij ons een boomstamtafel op maat te kopen! Dit wil zeggen dat wij hem precies maken hoe u hem voor ogen ziet. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn boomstamtafels precies?

Zoals de naam al zegt zijn boomstamtafels afkomstig van bomen. Dit is op zich niet zo bijzonder, maar wat wel bijzonder is, is hoe de vorm van de boom terugkomt in het hout. De tafels hebben daardoor een erg natuurlijke look met onregelmatige randen. Daarnaast komen de jaarringen van de boom terug in een boomstamtafel op maat die vaak zichtbaar zijn over de lengte van de tafel. Die jaarringen geven de levensloop van de boom aan. Tot slot zult u mooie details als knoesten van afgebroken takken of andere beschadigingen die de boom tijdens het leven heeft opgelopen terugzien. 

Een boomstamtafel op maat is uniek

Wanneer u bij ons een boomstamtafel op maat besteld is één ding zeker, hij is uniek dus niemand anders heeft dezelfde. Het is namelijk onmogelijk om uit een boomstam dezelfde tafelbladen te zagen. Maar hier blijft het niet bij, de boomstamtafel kan helemaal worden gemaakt naar jouw smaak. Zo heb je invloed op:

  • Het type hout
  • De vorm van het meubilair
  • De afmetingen
  • Het onderstel
  • Kleuren en effecten

Geschikt voor ieder interieur

Een boomstamtafel op maat past bij ieder interieur. Wanneer u bijvoorbeeld een strak design heeft mag dit best wat contrast krijgen. De boomstamtafel zorgt voor dit contrast en laat een stukje natuur terugkomen in het strakke design. Gaat u voor de industriële look dan zorgen metalen poten voor een prachtige industriële sfeer. Misschien bent u op zoek naar een landelijk sfeer? In dat geval is iedere boomstamtafel op maat een prachtige toegevoegde waarde door zijn natuurlijk look.

Een unieke boomstamtafel op maat kopen

Wilt u genieten van de prachtige natuurlijke uitstraling van een boomstamtafel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u passend advies indien nodig en zorgen ervoor dat u de perfecte tafel voor uw inrichting krijgt.

Bekijk onze Facebookpagina om een aantal voorbeelden te bekijken
Of bekijk onze gemaakte boomstamtafels op onze website.

Open chat
Hulp nodig?
Scan de code
Welkom bij Epoxy & Wood,

Kunnen wij u ergens mee helpen?